Training sensorische informatie

Welke sensorische informatie pik jij op en hoe kan je dat bewust inzetten? Zelf ervaren tijdens deze 4 uur durende cursus om direct daarna zelf aan de slag te kunnen met je eigen doelgroep.

Datum: 10 February 2020

Locatie: Gorinchem

Lichaamsgerichte training voor professionals en andere geïnteresseerden. Een introductie van van de opleiding met als thema “Sensorische informatie” 

Datum: 10 februari 2020

Locatie: Gorinchem

Vandaag gaan we volop aan het werk met diverse sensorische prikkels. 
Na een korte theoretische uiteenzetting gaan we aan de slag met spellen en oefeningen om te ervaren welke zintuigen er zijn, met welke informatie. Wat merk je bij jezelf en wat zie je bij de ander. Je gaat het zien, horen, ruiken, voelen, ervaren en beleven.
Een inspirerende ochtend vol toepasbare oefeningen voor wanneer je weer met je eigen doelgroep gaat werken.
Tevens is deze training ook geschikt voor mensen die zichzelf (verder) willen ontwikkelen. 

Verdere inhoud
Leren herkennen wat er gebeurt en oefenen met het doorbreken hiervan. Let op; dit is slechts een introductie. Dat wil zeggen dat er na vanmorgen een basis is gelegd. De echte verandering heeft veel oefening nodig. De bewustwording en herkenning is er na vandaag, de eerste stap tot verandering. Beleef het vandaag zelf zodat je het daarna over kan brengen aan je cliënten.

Na vanmorgen kan je
Zelf aan de slag met eigen cliënten, doelgroep. Heb je inspiratie om met verschillende oefeningen op het gebied van sensorische informatie het lichaamsbewustzijn van je client te vergroten.

Investering?
Maandag 10 februari van 09.00-12.30
€ 200,- exclusief de btw

*Na deze introductie geïnteresseerd om de opleiding volledig te volgen? Dan ontvangt u een korting van 10% op de opleiding.

Masterclass grenzen

In deze masterclass hebben we aandacht voor jouw persoonlijke grenzen. Hoe stel je deze professioneel of juist prive zonder een ander te kwetsen of dat anderen er toch overheen gaan.
  • 25 February 2020
  • Dordrecht

Training overlevingsstrategieën

Hoe reageer jij in een lastige situatie? Of dat gesprek met je directeur? Krijg jij niet altijd voor elkaar wat je voor dat moment in gedachten had omdat je emoties de overhand hebben? De bekende overlevingsstrategieën als vechten, vluchten, bevriezen kom
  • 2 March 2020
  • Gorinchem